Tuš kabine po meri

Če je tuš kabina v vašem kopalniškem prostoru že nekoliko zastarela, je čas, da si kupite oziroma naročite novo. Steklene tuš kabine po meri so v tem hipu ena od najboljših rešitev na trgu. 

Tuš kabine po meri iz stekla vam lahko naredijo proizvajalci, ki se ukvarjajo s steklarstvom. Ker jih je pri nas kar nekaj, pri iskanju ne boste imeli večjih težav. Vseeno pa je dobro, da si vzamete čas, pregledate čim več ponudbe in jo primerjajte med seboj. Nato se odločite za vsaj tri podjetja in od njih s pomočjo spletne pošte ali pa telefonskega pogovora zahtevajte ponudbo. Izberite si proizvajalca tuš kabine po meri, ki je za vas najustreznejši v vseh pogledih in ne samo zaradi cene. 

 S proizvajalcem se nato povežite ter ga povabite k sebi domov. Mere za tuš kabino si sicer lahko odmerite sami, a če želite, da bodo te res točne, je najbolje, da jih odmeri kar strokovnjak. 

Steklena drsna vrata so lahko izjemen estetski doprinos

Steklena drsna vrata se med vsemi vrstami drsnih vrat najverjetneje najbolje obnesejo. V prostor prinašajo številne prednosti, med katerimi je zagotovo tudi izjemno velik estetski doprinos. 

Steklena drsna vrata so v prvi vrsti namenjena manjšim stanovanjem oziroma prostorom. Z uporabo ne zavzamemo prav nobenega dodatnega prostora. Sicer pa je za mnoge bolj kot to pomembno, da v prostor prinašajo veliko mero svetlobe in ne nazadnje prostor tudi optično povečajo. 

Ker so steklena drsna vrata lahko različno velika, se navadno odločimo za izdelavo po meri. Za nas jih lahko hitro in kakovostno naredi uveljavljeni steklar. Ta bo poleg izdelave opravil tudi vse potrebne meritve na sami lokaciji in vam drsna vrata iz stekla tudi namestil na primerno mesto. 

Nekateri uporabniki pa si raje namesto drsnih steklenih vrat naročijo fiksna steklena vrata. Vse je odvisno od želja, zahtev in ne nazadnje tudi od finančnih zmožnosti. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *