Protivlomna vrata z večtočkovno ključavnico

Protivlomna vrata morajo imeti nameščeno ključavnico, ki bo večtočkovna saj nam bo le takšna ključavnica omogočala popolno varnost in zaščito. V Sloveniji se veliko različnih proizvajalcev ukvarja s proizvodnjo protivlomnih vrat, ki so v celoti izdelana v naši državi ter zagotavljajo najvišje standarde varnosti. 

Protivlomna vrata morajo torej imeti namaščenih vsaj šest aktivnih zapahov. Poleg tega pa imajo najbolj varni modeli še 2 dodatna zapaha na strani nasadil, ki nepridipravom preprečujejo vlom s pomočjo vzvodov. Pred nakupom moramo preveriti tudi, da imajo varnostni cilindrični vložek iz titana ter originalno lastniško kartico. 

Protivlomna vrata imajo navadno krila, ki so debela vsaj  68 milimetrov in vzdržljive aluminijaste maske, ki jih je izredno težko poškodovati. V notranjosti imajo lesene panelne plošče. Poleg varnosti nam takšna vrata zagotavljajo tudi toplotno in zvočno izolacijo, saj so polnjena z ustreznim polnilom, ki nam daje dodatno zaščito pred hrupom in mrazom. Vsak kupec pri naročilu lahko izrazi željo glede barve ali izgleda vrat, ki v stanovanjskem bloku velikokrat ujemajo z vrati ostalih stanovanj. 

PVC Vrata so trdna in stabilna

PVC Vrata so navadno narejena iz izredno kakovostne plastike, ki jim daje prvovrsten izgled in eleganco, tako da jih brez težav lahko namestimo tudi v najbolj elegantne stavbe. Vrata se lahko pohvalijo z odličnim tesnjenjem in izolativnostjo, ki jo proizvajalci dosežejo z zračnimi komorami, ki se nahajajo v notranjosti vrat. 

PVC Vrata so največkrat bele barve, saj je bela barva izredno uporabna v vsaki zgradbi. Kupci pa lahko izbirajo tudi med ostalimi barvami, ki jih ponuja izdelovalec. Plastična vrata lahko enostavno kombiniramo tudi s steklom in tako ustvarimo vhodna vrata, ki nam poleg varnosti omogočajo tudi dostop svetlobe na sprejemni hodnik naše hiše. 

PVC Vrata so lahko izdelana na klasičen način ali pa jim izdelovalci vdahnejo tudi kanček modernosti. To je pomembno še zlasti za mlade družine, ki vedno znova rade eksperimentirajo z novimi materiali ter designi. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *