Enostavno in poceni do vrhunskega tiskalnika

Sodobni tiskalniki so v nižjem cenovnem razredu na voljo po smešno nizki ceni – včasih so celo cenejši kot komplet kartuš, ki jih uporabljajo za tiskanje! To so seveda osnovni tiskalniki, namenjeni občasni domači uporabi. Cene profesionalnih naprav, ki so prilagojene poslovni rabi, so bistveno višje, običajno dosegajo vsaj nekaj tisočakov, včasih tudi več kot deset tisoč evrov. Takšni tiskalniki torej zahtevajo znatno investicijo, ravno zato pa se splača pobrskati po ponudbi in ugotoviti, ali lahko kje kakšen evro tudi prihranimo.

Rešitev ponuja najem tiskalnikov, ki zahteva bistveno nižjo investicijo v primerjavi z nakupom novega tiskalnika, hkrati pa ponuja prav tako privlačen nabor kakovostnih in zmogljivih naprav, ki jih bomo na ta način kar najbolje izkoristili. Ena možnost je na primer Kyocera M5526, ki lahko močno olajša delo v večjem podjetju. Povsod, kjer imamo opravka z zahtevnimi nalogami pri tiskanju, skeniranju, faksiranju ali fotokopiranju, bo Kyocera M5526 nepogrešljiv partner. Ker gre za napredno napravo, je cena tiskalnika razumljivo precej visoka, a le, če se odločimo za nakup novega izdelka. V ponudbi najema je ta model na voljo po bistveno nižji ceni, tako da pride v poštev tudi za tiste, ki niso pripravljeni na velike investicije. Kyocera M5526 bo velika pridobitev za vsakega zahtevnega uporabnika, tako da je izkoristek vloženega denarja zagotovljen – če najdemo ugodno ponudbo za najem tiskalnikov te vrste, pa je razmerje med ceno in kakovostjo zares nepremagljivo.

Najem tiskalnikov prinaša še druge prednosti. Predvsem to, da za tiskalnik ni treba plačevati rednega vzdrževanja in servisiranja, včasih je vključen celo potrošni material, ki ga potrebujemo. To je seveda odvisno od ponudbe, a te so v veliki meri prilagodljive. Možno je oblikovati idealne ponudbe, ki bodo povsem zadovoljile tako uporabnika kot ponudnika najema – vse to za bistveno nižjo ceno, kot jo zahteva nakup nove naprave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *