Servis tiskalnika

Poslovni uporabniki se seveda ne bodo zadovoljili z nizkocenovnimi multifunkcijskimi napravami, ki smo jih vajeni običajni domači uporabniki. V poslovni liniji tiskalnikov najdemo bistveno naprednejše izdelke, ki bolje odgovarjajo potrebam zahtevnih uporabnikov. Zmorejo veliko več, čeprav ostajajo osnovne funkcionalnosti enake.

Vzemimo za primer napredno multifunkcijsko napravo Kyocera TASKalfa 2552ci, ki je izrazito prilagojena uporabi na zahtevnejših delovnih mestih. Izstopajo zmogljivosti tiskalnika, ki zmore v laserski tehniki tiskati tako črno-bele kot barvne vsebine. In to z izjemno kakovostjo natisa tudi pri hitrosti 25 strani na minuto. Veliko svobode ponuja ta naprava že pri izbiri formata papirja, saj omogoča tiskanje vse do velikosti formata A3, spodnjo mejo pa določa velikost formata A6. Kyocera TASKalfa 2552ci ima dovolj prostora za 7150 listov papirja, ki se lahko uporabljajo za vse funkcije naprave.

Impresivne so tudi zmogljivosti vgrajenega računalnika, ki skrbi za pravilno delovanje naprave – nemoteno tiskanje, skeniranje in kopiranje zagotavlja delovni pomnilnik RAM kapacitete 4 GB, vsebino pa hrani 320 GB velik bliskoviti SSD pogon. Dodatno kapaciteto ponuja še trdi disk, ki doda še 320 GB prostora. Vgrajeni procesorji hitro opravijo vsa zahtevana opravila, Kyocera TASKalfa 2552ci pa se uspešno povezuje tudi z drugimi napravami in omogoča oddaljeno upravljanje, ne le nadzora preko vgrajenega barvnega zaslona.

Nič manj pomembna pa ni dolga življenjska doba naprave. K tej pripomore tudi servis tiskalnika, a značilnost naprednih multifunkcijskih naprav je ravno ta, da se odlično izkažejo tudi pri redni uporabi in večjih obremenitvah. Ponuja pa servis tiskalnika mnoge druge ugodnosti, ki jih poslovni uporabniki še posebej cenijo, tudi podporo uporabnikom in hitra popravila v primeru težav v delovnem času. Na dolgi rok servis tiskalnika seveda zagotavlja dolgo življenjsko dobo, s tem pa tudi zadovoljstvo zahtevnih uporabnikov. Hiter, zanesljiv in kakovosten multifunkcijski tiskalnik bo postal pomemben sodelavec v vsakem delovnem okolju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *